På tour med memit og Socialsemantic.eu

I løbet af vinteren kan du komme med memit og Socialsemantic.eu rundt til en række events og netværke din r.. i laser.

Vi giver dig en undskyldning for at vifte med dit ”hej-jeg-er-snart-færdig-som-digital-kommunikatør”-flag over for bureauer, brancheforeninger og deres kunder og medlemmer. Samtidig får du fyldt posen godt og grundigt med inspiration, viden og tanker fra eksperter inden for networked business, digital strategi og social media marketing. Til gengæld forventer vi at:

  • dine skriftlige formidlingsevner er spitzenklasse
  • du håndterer sociale platforme som en mis
  • din netsnilde rækker til at opdatere og redigere et site og
  • at din edderkoppesans brummer når buzzwords som ”big data” og ”mobile”, ”TED Talks” og ”twitologi” ytres i dit nærvær.

Du bliver memits udsendte ved de forskellige events og skal stå for at indsamle information og formulere forskellige kommunikationsprodukter casino online her ud fra – eksempelvis give den gas med en Storify, tage nogle gode billeder og interviewe nogle af deltagerne i en voxpop. Der vil være events i hele landet og opgaverne i forbindelse med et event vil ca. omfatte 1½ arbejdsdag. replica rolex Med events i både nord, syd, øst og vest leder vi efter studerende fra København, Odense, Aarhus og Aalborg til at varetage opgaven.

Opgaven er i udgangspunktet ulønnet, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, for at sige det rent ud. Vi håber dog det vil give dig nogle kort på hånden, der om et års tid (eller med det samme) giver dig et job. Og at det kan være betaling nok i det lange løb. På den anden side af nytår er vi åbne for at forsøge at finde en forretningsmodel for rapporten, når vi har fået etableret et stærkere samarbejde. Vi dækker naturligvis de omkostninger du har ifm. din rolle på Networked Business Tour.

Tag fat i Esben fra Socialsemantic.eu og hør mere:

Esben Hørning Spangsege
Tlf: 29 89 55 60
Mail: ehs@socialsemantic.eu
Twitter: @spangsege eller @socsemeu

memit.com er videnspartner på Networked Business Tour – en tur rundt i landet, der handler om at formidle, dele og skabe viden om hvordan sociale medier, mobile, cloud og (big) data anvendes til at skabe værdi for virksomheder og organisationer. Networked Business Tour er initieret af Socialsemantic.eu og afholdes i samarbejde med bureauer, brancheforeninger og fagnetværk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s